Social

De ce moldovenii aleg JustConsult pentru redobândirea cetățeniei române. Acum, și la Cahul  [P]


Dacă te afli la sudul țării și ai nevoie de ajutor în perfectarea actelor românești, soluția este chiar lângă tine. Compania JustConsult – lider pe piața din Republica Moldova în acordarea consultanței juridice în procesul de redobândire cetățenie română pentru moldoveni, acum este prezentă în regiuni. 

 

În filiala companiei din Cahul, la fel ca și în oficiul central din Chișinău, poți beneficia de orice serviciu legat de redobândirea cetățeniei române sau de perfectare a actelor românești.  

 

Serviciile sunt acordate doar cu respectarea cerințelor legale, iar persoanele care le solicită au garanții de executare a fiecărui angajament.  


 

Cum JustConsult a ajuns lider pe piață? 

 

JustConsult are o istorie și experiență de 19 ani. Compania oferă soluții pentru cazuri de orice complexitate, iar succesul este determinat de faptul că toate procedurile sunt parcurse legal, fără ocoliri de lege.  

 

Garanția executării impecabile a angajamentelor este oferită prin contractul de prestări-servicii, dar și bonul fiscal, eliberat pentru fiecare plată. De asemenea, JustConsult garantează siguranța datelor personale, care îi sunt furnizate.  

 

În toți acești ani, am construit reputația companiei, bazată pe corectitudine și legalitate. În această sferă de servicii pentru perfectarea actelor românești este foarte important să rămâi corect față de client și în fața legii. O pot confirma cei peste 350.000 de cetățeni, care au apelat deja la serviciile companiei”, spune directorul și fondatorul JustConsult, Ion Guștiuc.   

 

În oficiile JustConsult cetățenii vor beneficia de o gamă largă de servicii, precum:   

 

·        Colectarea actelor de stare civilă, verificarea corectitudinii datelor și pregătire dosar de  cetățenie română pentru moldoveni, conform rigorilor;   

·        Programare pentru depunerea dosarului în cadrul Autorității Naționale pentru Cetățenie din România;   

·        Mentenanță pe parcursul aflării în România;   

·        Monitorizarea parcursului dosarului și solicitarea informației de la ANC prin intermediul procedurii stadiu dosar;   

·        Programare pentru depunerea jurământului de credință față de statul român;   

·        Transcrierea actelor de stare civilă în registrele de stat ale României;   

·        Perfectare pașaport românesc;   

·        Perfectare buletin de identitate românesc;   

·        Preschimbarea permisului de conducere moldovenesc în cel românesc;   

·        Alocații pentru copii moldoveni cu cetățenie română;   

·        Obținerea atestatelor profesionale pentru șoferi;   

·        Echivalarea diplomelor de studii și multe altele   

   

Programează o vizită în oficiul JustConsult, oriunde te-ai afla!  

 

Oficiul JustConsult Cahul se află pe str. Bogdan Petriceicu Hașdeu 14 (lângă Consulatul României).Sună 022 80 20 83. 

 

Oficiul JustConsult Bălți se află pe str. Ștefan cel Mare, 60, la etajul 2 (în incinta Oficiului Poștal Central). Sună 022 80 20 81. 

 

Oficiul JustConsult Chișinău se află pe str. Ismail 81/1 (business centru Panorama, vizavi de Consulatul României). Sună 022 10 50 80. 

 

Pentru a beneficia de o consultație gratuită privind redobândire cetățenie române pentru moldoveni, intră pe pagina justconsult.md  și completează formularul, iar un expert în acte românești va reveni cu un apel în care îți va explica pașii.