Social

Polițiștii de frontieră din Direcția regională SUD și-au petrecut cu onoruri și cu recunoștință colegul la pensie



comisar principal Cundev Igor, care a acumulat anii de pensionare. Aprecierea față de Igor Cundev este una deosebită, mai mult că dumnealui a fost printre cei ce au format organul de urmărire penală din cadrul Direcției.

„Stimate coleg și drag prieten, astăzi asistăm la o zi importantă din viața profesională, când sărbătorești pensionarea! Îți mulțumim pentru munca desfășurată cu succes în Poliția de Frontieră și pentru entuziasmul de a inspira colegii în obținerea unor rezultate frumoase în domeniul de activitate. Sperăm că experiența profesională în sistemul polițienesc va fi împărtășită și în continuare cu echipa ofițerilor de urmărire penală pe care ați consolidat-o în ultimii ani. Felicitări pentru bine meritata și așteptata pensionare! ” a transmis din numele polițiștilor de frontieră ai Direcției regionale SUD, șeful subdiviziunii Oleg Cioban.



Comisar principal Cundev Igor, din anul 2013 se regăsește în familia Poliției de Frontieră și timp de cinci ani a ocupat funcția de șef al Secției urmărire penală a Direcției regionale SUD. De menționat că peste 20 de ani domnul Cundev a activat în diferite structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.