Social

Accident matinal în raionul CahulAccident matinal în sudul tarii. Un bărbat a intrat cu mașina în curtea unei familii, după ce a pierdut controlul volanului. Accidentul s-a produs în satul Cotihana din raionul Cahul.

Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Securitate Publică, Natalia Golovco.

Potrivit oamenilor legii, șoferul, un bărbat de 39 de ani, conducea un automobil de model Renault. El ar fi circulat cu viteză excesivă, iar într-o curbă a pierdut controlul asupra vehiculului şi, drept urmare, s-a izbit într-un gard din beton.

Impactul a fost atât de puternic, încât a doborât o parte din gard şi a intrat cu maşina în via proprietarilor.Bărbatul nu este la prima abatere de la lege, el având permisul suspendat deja.

De asemenea, oamenii legii susțin că acesta era în stare inconștientă şi a fost imposibil să determine, la locul accidentului, dacă era beat sau nu. Ulterior, pentru verificări, au fost prelevate probe biologice.