Social

Un izvor de la punctul de trecere Cahul-Oancea a fost restaurat




Polițiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Sud cu suportul administrației publice locale au celebrat sărbătorile naționale într-un mod special, restaurând un izvor demult uitat, însă de o importanță majoră. Fiind amplasat pe traseul care leagă or. Cahul de punctul de trecere Cahul-Oancea, acesta oferă posibilitatea oricărei persoane să facă un popas pentru a savura din apa pură a acestui izvor.




,,Astăzi am o deosebită plăcere să asist la inaugurarea acestui izvor și să mulțumesc tuturor care au pus umărul la acest act de binefacere. Mă bucur că în anul 2020 Poliția de Frontieră este parte a unor acțiuni ce vor rezista în timp, acțiuni menite să marcheze în mod inedit și cei 29 de ani de la proclamarea Independenței Republicii Moldova", a conchis șeful Poliției de Frontieră, prezent la eveniment.




Tot astăzi, Corneliu Groza a adresat un mesaj de felicitare angajaților Direcției regionale SUD, veteranilor si oaspeților, cu ocazia celei de-a 29-a aniversare de la proclamarea Independenţei şi Suveranităţii țării noastre. ,,Datorită implicării și profesionalismului de care ați dat dovadă Poliția de Frontieră a reușit să parcurgă cu succes toate procesele de reformare și să răspundă provocărilor și cerințelor moderne în gestionarea frontierei de stat. 
Să aveți sănătate, liniște, bunăstare și realizări remarcabile aici - acasă, iar patriotismul şi dragostea faţă de această ţară să Vă însoţească mereu și oriunde.