Social

Se invită tinerii din Cahul și Căușeni să participe la Concursul de scurtmetraje "Tinerii Anticorupție"!!Sunteți pregătiți pentru o provocare inedită?!
Dacă da, atunci îndemnăm tinerii & tinerele din raioanele Cahul și Căușeni să-și descătușeze imaginația!
Vă invităm să participanți la Concursul de scurtmetraje "Tinerii Anticorupție"!!
Tot de ce aveți nevoie este telefonul mobil  idei năstrușnice și mult curaj 

Succese și baftă tuturor!!!

Formularul de aplicare>
https://forms.gle/9KN71oejkk2uE4h49

Regulamentul concursului>
https://drive.google.com/.../1zXgE26VjzwIx3tKOzZIiyC.../view
---
Concursul este organizat în cadrul Proiectului „Consolidarea Statului de Drept și a Mecanismelor Anticorupție în Republica Moldova” care este cofinanțat de Uniunea Europeană și Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ), și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). În Regiunea de Dezvoltare Sud partenerii al proiectului sunt „Pro-Europa” împreună cu „REDI”, care implementează proiectul „Sprijinirea implicării societății civile în procesele de construire a infrastructurii anticorupție în Regiunea Sud a Republicii Moldova”.
Asociația pentru Combaterea Izolării informaționale "ECOU" este beneficiară a Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene și al Ministerului Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și implementează proiectul "Împreună cu cetățenii pentru combaterea corupției în comunitățile locale din raioanele Cahul și Căușeni".