Social

O femeie de 33 de ani a murit la scurt timp, după ce a fost bătută de propriul concubin, la Cimișlia


O femeie de 33 de ani a decedat la scurt timp, după ce a fost bătută de propriul concubin. Bărbatul anterior a mai agresat-o fizic pe concubină, fiind deja în vizorul organelor de poliție. Actualmente, acesta este cercetat penal.

La 12 septembrie 2021, în Serviciul de Gardă al IP Cimișlia a parvenit informația telefonică, precum că într-o localitate din raionul Cimișlia a decedat la domiciliu o femeie de 33 ani.

În cadrul examinării exterioare a trupului neînsuflețit, careva semne vizibile de moarte violentă nu au fost stabilite.

Ulterior, pe data de 13.09.2021, în urma efectuării expertizei medico-legale, s-a stabilit că decesul victimei a survenit în urma rupturii mezaului, traumă toraco-abdominală închisă.

Potrivit oamenilor legii, pe marginea cazului dat, în urma discuțiilor duse cu concubinul acesteia, ultimul a comunicat că la data de 11.09.2021, consumând alcool cu concubina s-a iscat un conflict spontan, în urma cărui fapt, bărbatul i-a aplicat câteva lovituri cu picioarele în regiunea abdomenului și câteva lovituri cu palma în regiunea feței, după care aceștia s-au culcat, iar la scurt timp, femeia a decedat.

S-a mai stabilit că bărbatul anterior a mai agresat-o fizic pe concubină, fiind deja în vizorul organelor de poliție, în privința acestuia fiind pornite alte două cauze penale privind violența în familie.

La momentul actual, de către polițiștii IP Cimișlia se întreprind acțiuni de urmărire penală în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor producerii cazului dat.

Tototdată, este pornită o cauză penală, bărbatul fiind reținut în baza art.166 CPPRM.