Social

Accident în apropiere de localitatea Bozieni din raionul HînceștiÎn această dimineață, în jurul orei 07.00 poliția din Hîncești a fost sesizată referitor la un accident care a avut loc pe traseul Chișinău – Cimișlia în apropiere de localitatea Bozieni din raionul Hîncești.
Automobilul de marca Dacia care se deplasa din direcția Cimișlia spre Hîncești, în circumstanțe necunoscute a ieșit pe banda de sens opus, ciocnindu-se cu un automobil de marca Volkswagen Transporter.
Automobilul Volkswagen se deplasa din direcția Hîncești spre Cimișlia, fiind condus de un bărbat de 50 de ani, angajat al Inspectoratului General de Carabinieri.
Automobilul Dacia, ce aparține unei companii de Taxi, era condus de un bărbat de aproximativ 30 ani, având trei pasageri, toți locuitori ai satului Hîrtop din raionul Cimișlia, printre care doi bărbați de 31 și respectiv 34 de ani, și un bărbat de 29 de ani. 
În urma impactului, bărbatul de 29 de ani a decedat pe loc. Acesta era angajat al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră. Polițiștii se află la fața locului pentru a stabili toate circumstanțele.
Inspectoratul General al Poliției transmite condoleanțe rudelor și colegilor polițistului decedat în accident.