Social

Accident cu un mort și doi răniți la Cahul. Șoferul consumase alcool și a fugit de la locul faptei




 

O femeie de 35 de ani a murit, iar un bărbat de 33 de ani și un copil de 8 ani au ajuns la spital, în urma unui accident care s-a produs în seara de 14 ianuarie în raionul Cahul. Șoferul care a provocat accidentul a fugit de la fața locului, însă a fost găsit ulterior de polițiști, care au stabilit că individul consumase alcool înainte de a urca la volan.

Oamenii legii au fost alertați la ora 22:20 de către un locuitor al satului Lebedenco, raionul Cahul, care a comunicat faptul că fiind în trecere pe traseul R-32, Cahul-Lebedenco, a observat că un automobil s-a tamponat într-un obstacol.

Din primele informații, la volanul mașinii se afla un locuitor al satului Lebedenco, raionul Cahul, care conducea un automobil de model Volkswagen Passat, având în calitate de pasageri un bărbat în vârstă de 33 ani şi o femeìe în vârstă de 35 ani, precum și un copil de 8 ani.

În apropierea satului Lebedenco, raionul Cahul, șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe traseu și s-a răsturnat. Drept urmare, pasagera a decedat la fața locului, iar bărbatului şi minorei le-a fost acordat ajutor medical. Victimele au fost transportate la Spitalul Raional Cahul.

Conducătorul auto a părăsit locul accidentului cu automobilul avariat. În urma desfăşurării acțiunilor de urmărire penală, locul aflării acestuia a fost stabilit.

Fiind testat cu alcooltestul “Drager”, s-a constatat o concentrație de alcool de 0,76 mg/L.

Persoana bănuită a fost reținută pe 72 ore.