Social

În cadrul procesului de Bugetare participativă și concursului de proiecte, lansat de Primăria municipiului Cahul pentru 2020 au fost aprobate spre finanțare cîteva proiecte

 



În cadrul procesului de Bugetare participativă și concursului de proiecte, lansat de Primăria municipiului Cahul pentru 2020 au fost aprobate spre finanțare cîteva proiecte. Proiectul “Tinerii în acțiune” aplicat de studenții Colegiului “Iulia Hasdeu” din Cahul, a fost unul din proiectele care a îndeplinit condițiile pentru finanțare.Echipa implicată și-a propus ca prin intermediul acestui proiect în valoare de cca 100 mii lei, să amenajeze zona din fața blocului de studii, și anume să:
- ilumineze aleea;
- amenajeze pe terenul aferent o zonă de odihnă cu bănci și coșuri de gunoi;
- instaleze echipament pentru fitness lîngă căminele instituției.
În procesul finanțării și implementării proiectului, municipalitatea a oferit tot suportul, iar obiectivele propuse, au fost realizate cu succes.
Primăria municipiului Cahul apreciază implicarea studenților Colegiului, și a tinerilor în general, susține și încurajează activitatea civică, pentru dezvoltarea comunității noastre. În curînd, vom anunța lansarea noii ediții de depuneri de proiecte în cadrul Bugetării participative. Succes!