Social

Caravana Festivalului Voluntarilor ajunge la Cahul
Caravana Festivalul Voluntarilor pornește spre regiunea de sud cu cea da doua sesiune de informare cu privire la „Festivalului Voluntarilor 2020”.

Echipa organizatorică invită voluntari, coordonatori de voluntari, lucrători de tineret, membri ai ONG-urilor și ai instituțiilor gazdă a activității de voluntariat precum și alte persoane active din raioanele: Leova, Cimișlia, Căușeni, Ștefan Vodă, UTA Găgăuzia, Cantemir, Basarabeasca, Cahul, Taraclia.

Sesiunea de informare va avea loca în data de 17 octombrie 2020, ora 11:00 în cadrul Palatul de Cultură „Nicolae Botgros”, str. Bulevardul Victoriei 18, Cahul 3909 (vezi aici cum poți ajunge https://bit.ly/2S52ZbR). Agenda evenimentului este preconizată pentru o oră iar organizatorii își asumă acoperirea cheltuielilor de transport și a pauzei de cafea.

Pentru a participa completează formularul: https://forms.gle/VNMhQnyMrGf7ehiQ8 până la data de 14 octombrie 2020. Atenție! Loc limitat de participanți.

Menționăm că următoarele sesiuni de informare vor avea loc:
Regiunea Centru: Chișinău – 24.10.2020

Notă* În contextul situației actuale privind COVID-19, spațiul pentru organizarea instruirii va asigura respectarea cu strictețe a regulilor de prevenire #COVID-19 stipulate de către Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova și garantează oferirea celui mai înalt grad de dezinfectare și ventilare a spațiilor comune.
Vor fi create condițiile necesare pentru spălatul minuțios al mâinilor;
Vor fi amplasate dozatoare cu soluții dezinfectante;
Se va asigura monitorizarea stării sănătății participanților prin măsurarea febrei;
Fiecare participant va deține acces doar la deținerea măștii de protecție.

Pentru detalii suplimentare puteți contacta:

Alina Beșleaga – asistent de proiect tel. 079440566,e-mail: fv2020@fen.md

Proiectul „Festivalul Voluntarilor – 2020” este implementat de Fundația pentru Educația Non-Formală în parteneriat cu Centrul Republican pentru Copii și Tineret, cu suportul financiar al Ministerului Educației, Culturii şi Cercetării în cadrul Programului de Granturi pentru organizațiile de tineret 2020.