Social

Stela Botez a lansat o melodie nouă!

„Visul Dorului” este noua piesă a interpretei Stela Botez. Cu ocazia lansării, aceasta a scris și un text în cadrul bloggului său unde a atașat și videoclipul piesei. Mai multe detalii, vezi mai jos.
Cu emoție lansez piesa Visul dorului care este foarte dragă sufletului meu și la care s-a muncit mai mult timp decât m-aș fi așteptat. A fost necesar ca să se coacă bine acest produs artistic și aici mă refer atât la piesă, cât și la videoclip. Savurați cu plăcere și visați cât mai frumos și colorat!”, a scris Stela.
În videoclip apare periodic într-un lan plin de levănțică îmbrăcate într-o rochie cu motive tradiționale, în același timp în video apar și secvențe alb negru care sugerează laitmotivul piesei și anume visul.


„Atât visul, cât și dorul, sunt două lucruri frumoase pe care le trăiește fiecare dintre noi. Visul meu este plin de dor, este colorat cu dor. Atunci când intrăm în stadiul de somn, totul în jurul nostru înmărmurește și se face alb-negru în contrast cu subconștientul nostru care ne face să plutim în mii și mii de spații colorate. Spațiul visului meu este un lan imens de lavandă de o frumusețe rară, cu aromă îmbătătoare, cu emoții de copil ce se bucură de vacanța de vară, cea mai mare vacanță de altfel. În subtextul versurilor piesei Visul dorului se află o poveste. E povestea mea. Poate fi povestea oricui ce va rezona cu această lucrare pentru că în aceleași cuvinte oamenii se regăsesc atât de diferit, fiecare  în felul său. Vreau să vă regăsiți și voi, vreau să vă visați frumos povestea, vreau să trăiți fiori de dor!”, povestește interpreta.