Social

Implică-te în dezvoltarea Municipiului Cahul


Primăria Municipiului Cahul elaborează Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD), instrument de planificare strategică teritorială, pentru perioada 2023 – 2030. Scopul planului este de a identifica cele mai bune soluții pentru configurarea unui sistem de transport eficient, incluziv și prietenos cu mediul, iar cel mai bun mod pentru aceasta este pornind de la nevoile locuitorilor.

În cadrul componentei de nivel strategic, dumneavoastră, cetățenii Municipiului Cahul, puteți oferi informații relevante cu privire la infrastructura de transport sau transportul public din municipiu. Prezentul chestionar urmărește să identifice principalele probleme întâmpinate în deplasările zilnice ale locuitorilor, cu scopul de a îmbunătăți mobilitatea și calitatea vieții în Municipiul Cahul și zonele limitrofe.

Chestionarul poate fi accesat la adresa: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfP2iZlN0m-xlxjcip_ojFDIko8JSABeTvJJLS39xdsygDZZg/viewform?fbclid=IwAR20gDv7vtmmuX7-MbZGuuWV5e69zBdCgVQuGm77AHZuZqYnUCV_IrrtjYk

În cadrul acestui chestionar nu vă sunt solicitate informații cu caracter personal privind identitatea (chestionarul este trimis anonim), tocmai de aceea, în vederea atingerii obiectivelor PMUD vă rugăm să răspundeți la întrebări cât mai exact și veridic.

Așteptăm părerile și ideile dumneavoastră!

Durata de completare a chestionarului este de aproximativ 8-10 minute.

Vă mulțumim!