Social

Laura Roșca - premiul I la Festivalul Internațional „Prague Stars 2023”

 


Laureată a mai multor concursuri naționale și internaționale, tânăra interpretă și-a demonstrat talentul excepțional și în cadrul acestui festival, la secțiunea interpretare, în categoria artă vocală/solo.

Primele vedete ale „Prague Stars” au început să strălucească pe arena culturală din Praga în 2005. „Prague Stars” este un prestigios festival și competiție internațională de artă, care are loc la Praga de două ori pe an: la sfârșitul lunii martie și începutul lunii noiembrie.

 Festivalul este un eveniment important în viața culturală din Praga, în care sunt descoperite noi talente, totodată oferind posibilitatea de a stabili contacte internaționale prietenoase și creative, de a îmbogăți cultura multinațională pe baza respectului reciproc pentru tradițiile culturale din toate țările și națiunile lumii, de a populariza munca creativă a copiilor și tinerilor. 



Este de menționat faptul că prin acest concurs se realizează împărtășirea experiențelor și realizărilor creative ale participanților din diferite țări, îmbunătățirea abilităților profesionale și a calificărilor profesorilor. Renumiți artiști cehi și străini sunt invitați ca membri de onoare ai juriului internațional.

Felicitări și succese mari Laura Roșca în continuare.