Social

Un bărbat căzut într-un rezervor pentru apă a fost salvat de pompieri din Cimișlia

Un bărbat în vârsta de 54 de ani, căzut într-un rezervor pentru apă a fost salvat de salvatori. Cazul a avut loc pe 31 august în localitatea Mihailovca, raionul Cimișlia. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 12:06.

Potrivit primelor informații, persoana a căzut într-un rezervor pentru apă la care muncea. Acesta efectua lucrări de reparației, utilizând o substanță toxică. Bărbatul nu s-a echipat cu mască de protecție, iar după ce a inhalat substanța, și-a pierdut cunoștința.

Ajunși la fața locului pompierii Unității salvatori și pompieri Cimișlia au efectuat lucrări de extragere a persoanei de la adâncimea de 3 metri. După ce acesta a fost evacuat, salvatorii i-au acordat primul ajutor calificat. În urma incidentului bărbatul nu a obținut traumatisme. Ajunși la fața locului, medicii au preluat persoana la spitalul raional pentru ulterioare îngrijiri medicale. La moment viața bărbatului este în afara oricărui pericol. În ultimele 24 de ore angajații IGSU au intervenit în 45 situații de risc.