Social

Un nou Acord de înfrățire pentru municipiul CahulNicolae Dandiș, Primarul municipiului Cahul, a avut o întrevedere cu Vergil Chițac, Primarul municipiului Constanța, în vederea stabilirii unor relații de colaborare multilaterale între municipii, informează PROVINCIAL.


„Am apreciat deschiderea și dorința dlui Primar, pentru a exprima acest angajament prin semnarea unui Acord de înfrățire, după aprobare acestuia în cele două consilii locale”, comunică Dandiș.

Totodată, Primarul municipiului Cahul a prezentat situația și direcțiile în care se pot aplica proiectele comune în cadrul programelor regionale și transfrontaliere susținute de Uniunea Europeană.

„Realizarea unor acțiuni culturale, sportive și de tineret comune, sunt doar câteva din domeniile în care s-a convenit să revenim cu detalii de lucru. Cu atât mai mult că pentru 2021-2022, mun.Constanța, este Capitala Tineretului din România, program complex de acțiuni inaugurat chiar acum pe 17 iulie”, se arată într-un comunicat al Primăriei municipiului Cahul.