Social

„Abraziv Tur” la Cantemir – completează formularul și învață despre jurnalismul civic



Te interesează jurnalismul și vrei să afli cum poți influența lucrurile din jurul tău prin intermediul produselor media? Ai vrea să scrii despre succesele și problemele din localitatea ta, dar nu știi cum să începi? – Participă la „Abraziv Tur” în orașul Cantemir.

La „Abraziv Tur” se pot înscrie tinerii, fete și băieți, de 14-19 ani, din orașul Cantemir și din satele/comunele Gotești, Ciobalaccia și Cociulia. Împreună cu formatorii de la Centrul Media pentru Tineri, vei filma produse media și vei înțelege provocările unui jurnalist.

„Abraziv Tur” se va desfășura în perioada 28-29 iulie, de la 10:00 la 16:00 (cu pauză de masă). Juriul va selecta o echipă formată din 12 tineri. Vor fi contactate doar persoanele selectate.

Participarea la „Abraziv Tur” este gratuită (instruire, participare și prânz), așa că solicităm implicarea și responsabilitatea ta.

Organizatorii vor rambursa cheltuielile de transport participanților care vor veni din afara orașului.

Completează formularul AICI până la 22 iulie, ora 23:59.

Produsele realizate în timpul „Abraziv Tur” vor fi publicate pe @Abraziv și pe @Centrul Media pentru Tineri (www.tineri.md).

Această acțiune face parte din proiectul „Dezvoltarea gândirii critice în rândul tinerilor și sporirea gradului de participare la nivel local”, implementat de Centrul Media pentru Tineri în parteneriat cu Asociația pentru Democrație Participativă „ADEPT”, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer, prin intermediul Programului de granturi Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova.

Mai multe detalii: tineri.md