Social

/VIDEO/ Profesor de Ed. Fizică, dispărut

Operațiune de căutare, la Sud. Polițiștii, salvatorii și cetățenii caută un profesor de ed.fizică dispărut în data de 18 aprilie.

Presa din regiune scrie bărbatul, pe nume Afanasie Urum, locuitor al satului Cișmichioi, raionul Vulcănești, a dispărut în data de 18 aprilie.

În acea zi el se deplasa cu autobuzul de rută din Vulcănești spre localitatea sa. Din motive neclare, acesta a ratat stația unde trebuia să coboare, și prin urmare, a coborât în localitatea Etulia Nouă.

Acolo, ar fi întrebat de un trecător în care direcție să se îndrepte pentru a ajunge la Cișmichioi și s-a pornit pe jos, spre casă, însă, așa și nu a mai ajuns.

Bărbatul dispărut este învățător de Educație Fizică și mulți ani a lucrat la școală. În căutarea bărbatului a ieșit tot satul, împreună cu polițiștii și salvatorii. Sunt verificate toate bazinele acvatice din apropiere. De asemenea pompierii folosesc și dronele.

În timpul căutărilor a fost găsit doar telefonul bărbatului.



Bărbatul are înălțimea de 1.70, corpolența suplă, cunoaște la perfecție limbile română și rusă.

În acest context, persoanele care au detalii despre locul unde s-ar putea afla bărbatul sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112, 0293-201-59, 0789-88-089.