Social

Detalii noi despre accidentul produs pe traseul Chișinău-Hîncești: Patru minori și o femeie de 36 de ani, spitalizațiÎn accidentul rutier produs pe traseul Chișinău-Hîncești în această după amiază, au fost implicate două mașini. Este vorba de un automobil de model Toyota Avensis, condus de un tânăr de 19 ani și un alt automobil, de asemenea marca Toyota, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 45 din raionul Cantemir.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că accidentul a avut loc pe traseul Hîncești-Chișinău, în apropiere de localitatea Fundul-Galbenei, într-o curbă periculoasă.

Un automobil Toyota Avensis, fiind condus de un tânăr, în vârstă de 19 ani, din raionul Leova, nu s-a asigurat și a pierdut controlul volanului ieșind pe contrasens și s-a tamponat frontal într-un automobil Toyota, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 45 din raionul Cantemir.

În urma impactului, cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, printre care 4 minori, și o femeie, în vârstă de 36 ani.

Conducătorii auto nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Aceștia au fost testați cu alcooltestul care a indicat 0.00mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier. Informația a fost confirmată de către ofițera de presă a IP Hîncești, Cristina Vicol.