Social

/VIDEO/ Riscă 15 ani de pușcărie pentru că ar fi vândut droguri. Cinci tineri din Cahul, în vizorul PolițieiCinci tineri din raionul Cahul cu vârstele între 20 și 24 de ani sunt suspecți că ar vinde droguri în cantități mari atât în Chișinău, cât și pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Patru dintre aceștia au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile, iar unul este cercetat în stare de libertate. 

Oamenii legii spun că tinerii ar fi realizat droguri de tip ,,Hidroponică” și că au fost documentați de către forțele de ordine timp de două luni, iar în această perioadă potrivit lor au fost acumulate probe concludente.

În rezultatul perchezițiilor efectuate de polițiști și procurori la domiciliile suspecților au fost ridicate circa 200 gr de substanțe narcotice de tip ,,Hidroponică” și bani obținuți în urma vânzării drogurilor. Valoarea drogurilor ridicate constituie pe piața tenebră 30 de mii de lei.

Tinerii riscă închisoare de la șapte la 15 ani. Oamenii legii încearcă să identifice și alte persoane care ar fi fost implicate.