Social

Dialog online „Soluții pentru gestionarea eficientă a deșeurilor”Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) organizează ședința deschisă a Comitetelor pentru Antreprenoriat de pe lângă CCI cu genericul „Soluții pentru gestionarea eficientă a deșeurilor”.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor și Revista „Managementul Deșeurilor”.

Ședința în formă de dialog online va avea loc marți, 6 octombrie 2020, ora 10:00, pe pagina oficială de facebook a CCI a RM https://www.facebook.com/chamber.md/ si ZOOM.

În cadrul dialogului participanții vor beneficia de informații utile privind:

  • Încadrarea agenților economici în categoria producătorilor de deșeuri;
  • Responsabilități ale deținătorilor/producătorilor de deșeuri;
  • Cele mai frecvente probleme cu care se confruntă producătorii în organizarea procesului de gestionare a deșeurilor;
  • Soluții practice pentru a evita încălcarea legislației de mediu în domeniul deșeurilor.

La dialog vor participa:

  • Aurelia BAHNARU, doctor în economie, Președinte A.O. Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor, Director Revista „Managementul Deșeurilor”;
  • Igor ȘEREMET, doctor în drept, lector universitar la Facultatea de Drept a USM;
  • Sergiu MACHIDON, formator cu certificare în domeniul: Responsabil de mediu.

În context, pentru un dialog constructiv și eficient, Vă invităm să comunicați din timp întrebările și subiectele de interes. De asemenea, pe parcursul dialogului, veți putea adresa întrebări în regim online, utilizând secțiunea comentarii.

Persoana de contact : Diana Russu, șef al Direcției Susținere și promovare a membrilor CCI a RM, număr de telefon (022)224983, adresa electronica diana.russu@chamber.md.

Notă: „Acțiunea este susținută de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul Proiectului „Optim – Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova‘’, realizat de Helvetas Swiss Intercooperation în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova”.

sursa:https://chamber.md/solutii-pentru-gestionarea-eficienta-a-deseurilor-dialog-online/