Social

S-a dat drept persoană cu dezabilități fizice şi deplasându-se cu ajutorul unui scaun cu rotile, cerșind în piața din municipiul Cahul



Un tânăr de 18 ani, s-a dat drept persoană cu dezabilități fizice şi deplasându-se cu ajutorul unui scaun cu rotile, cerșind în piața din municipiul Cahul.

Astăzi, polițiștii din Cahul, fiind antrenați la monitorizarea respectării măsurilor de siguranță privind prevenirea răspândirii cu Covid -19, l-a rugat pe tânăr să-i însoțească la Inspectoratul de Poliție. Acesta a fost luat cu mașina de serviciu în scaunul cu rotile. Ajunși la inspectorat, tânărul s-a ridicat pe propriile picioare, a luat scaunul în mâini și s-a urcat pe scări.



Bărbatul s-a dovedit a fi originar din satul Vulcănești, raionul Nisporeni. Mai mult, acesta este dat în căutare de angajații Inspectoratului de Poliție Buiucani, fiind suspectat de săvârșirea mai multor infracțiuni.

La moment acesta se află în custodia polițiștilor de la IP Buiucani.

În acest sens, polițiștii fac apel către cetățenii: Nu dați bani la cerșetori, altfel îi încurajați să rămână în stradă.