Social

Centrul CONTACT-Cahul anunță înregistrarea participanților la seminarul de instruire de 2 zile ”DEZVOLTARE COMUNITARĂ ȘI PARTICIPARE PUBLICĂ”


Proiectul ”Abilitarea cetățenilor din Regiunea de Dezvoltare Sud”

ANUNȚ
Centrul CONTACT-Cahul anunță înregistrarea participanților la seminarul de instruire de 2 zile

”DEZVOLTARE COMUNITARĂ ȘI PARTICIPARE PUBLICĂ”

CÂND:   10 – 11 iulie 2020. Începutul seminarului: ora 10:00 
             Conectarea la platforma on-line: ora 9:50

UNDE:  On-line, Platforma Zoom

SCOP: Instruirea participanților în domeniul dezvoltării comunitare, identificarea și prioritizarea participativă a problemelor comunitare, a formelor și metodelor de participare a cetățenilor în soluționarea problemelor.
PARTICIPANȚI: reprezentanți ai OSC-urilor din Regiunea de Dezvoltare Sud, cât și alți actori locali interesați (Comitete Locale de Cetățeni, Grupuri de Inițiativă Locală). 

Pentru a vă înregistra la seminarul de instruire vă rugăm sa expediați un e-mail la adresa electronică: contact_cahul@yahoo.com cu subiectul ”înregistrare seminar Dezvoltare Comunitară”, sau să telefonați la numărul de telefon: 029984842.

Termenul limită de înregistrare este: 9 iulie 2020, ora 13:00

Detalii tehnice: participanții înregistrați la seminar vor recepționa pe poșta electronică linkul de acces și agenda evenimentului pentru ambele zile.

CONTACTE:  Lupan Cristina, coordonatoare proiect, 
                  Cucereanu Mihail, administrator școala de instruire online 


Proiectul „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova” este finanțat de către Uniunea Europeană și este implementat de către Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). În Regiunea de Dezvoltare Sud, partenerul proiectului este Centrul Regional de Asistență și Informare a ONG-urilor CONTACT-Cahul