Social

Tinerii care s-au plimbat cu roaba pe o stradă din Cahul au fost identificați și sancționați de poliție.


În contextul imaginilor difuzate în mass media și pe rețelele de socializare, în care apar mai mulți tineri, pe o stradă din Cahul, care își pun viețile în pericol, dar și traficul rutier; Inspectoratul General al Poliției precizează că aceștia au fost identificați și urmează să fie sancționați.

Angajații Inspectoratului de Poliție Cahul al IGP au identificat 7 tineri, originari din raionul Cahul, care la 13 iunie curent, în plină pandemie,  serbând ziua de naștere a unuia dintre ei au ieșit pe strada I.L. Caragiale din Cahul cu o mașină și o roabă, tulburând ordinea publică și creând pericol în trafic. Acțiunile acestora au avut loc după miezul nopții. Pe lângă încălcările comise în trafic, tinerii nu au ținut cont de distanța socială, măsurile de protecție și, evident, numărul de persoane adunate în grup.

Polițiștii au identificat tinerii. Aceștia riscă amenzi pentru încălcarea normelor anti COVID-19 și pentru huliganism nu prea grav.

Inspectoratul General al Poliției reiterează că asemenea comportament este inacceptabil. Acțiunile respective au pus în pericol viața și sănătatea tinerilor, precum și traficul rutier. Vă îndemnăm să vă controlați comportamentul și să respectați legea.