Social

Ansamblul Etnofolcloric Plăieșii a primit “Butonul de argint pentru creatori” de la YouTube

100 de mii de urmăritori pe canalul de YouTube al Plăieșilor!
Ansamblul Etnoflocloric Plăieșii condus și fondat de către Nicolae Gribincea a fost premiat cu butonul de argint de la YouTube pentru acumularea unui numar apoteotic de fani, 100 de mii la număr.
Munca și dăruirea fiecărei prezențe scencice a Plăieșilor, a zmuls întotdeauna ropote de aplauze interminabile de la împătimiții de folclor, datorită aurei artistice dar și a conduitei ireproșabile a lui Nicolae Gribincea, cel care temperează unisonul ansamblului.
Colectivul a decis să împărtășească bucuria rezultată din complexitatea și munca asiduă, pentru sufletele și aura meleagului natal, transmițand un mesaj de mulțumire în care au realizat și despachetarea premiului.


“Un nou trofeu în palmaresul Ansamblului etnofolcloric Plăieșii condus de Nicolae Gribincea – Premiul de argint pentru creatori.
Distincția a venit de peste ocean și a fost acordată pentru performanța de 100 mii de abonați ai canalului “Ansambul etnofolcloric Plăieșii Official” pe YouTube.” –
 s-a comunicat pe pagina oficială a Ansamblului.
„Acest trofeu este și aportul tuturor celor care urmăresc activitatea Plăieșilor pe YouTube. Această distincție ne obligă să fim consecvenți în ceea ce facem, să păstrăm folclorul nostru și s-o facem cât mai bine.” – Nicolae Gribincea, fondatorul și conducătorul Ansamblului etnofolcloric Plăieșii.
Sursa info: facebook.com
Sursa info: youtube.com
Sursa foto: Platon Petru Photography