Social

Ședința ordinară referitor la desfășurarea lucrărilor de construcție a rețelor de canalizare în municipiul Cahul



Astăzi, în cadrul Proiectului Aprovizionare cu Apă și Canalizare în raionul Cahul a avut loc ședința ordinară referitor la desfășurarea lucrărilor de construcție a rețelor de canalizare în municipiul Cahul.
La ședință au fost prezenți: Echipa de ingineri din partea Consultantului (Fichtner Water and Transportation), specialiștii din partea Contractorului (JV POLIMER GAZ CONDUCTE SRL & CASREP SRL) și reprezentanții Apa-Canal Cahul.

În cadrul ședinței au fost discutate detalii tehnice și planul de lucru pentru săptămâna viitoare.
În conformitate cu cele menționate, stimați locuitori ai municipiului Cahul vă informăm că de săptămâna viitoare vor continua lucrările de construcție a rețelor de canalizare și pe străzile:
  • Strada Matei Basarab (de la intersecția str. Matei Basarab cu str. Negruzzi până la intersecția str. Matei Basarab cu str. A. Donici)
  • Strada Libertății (de la intersecția str. Negruzzi cu str. Libertății până la intersecția str. Libertății cu str. A Donici)
  • Strada Negruzzi (de la intersecția str. Matei Basarab cu str. Negruzzi până la intersectia str. Negruzi cu str. Stroescu)


În timpul executării lucrărilor de construcție, va fi restricționat parțial transportul pe aceste străzi.
Obiectivul principal al proiectului de Aprovizionare cu Apă și Canalizare în raionul Cahul este îmbunătățirea siguranței și accesului populației din raionul Cahul la servicii calitative de aprovizionare cu apă potabilă și de canalizare, prin realizarea măsurilor de reabilitare și extindere a infrastructurii de alimentare cu apă și de evacuare a apelor uzate, precum și îmbunătățirea capacităților operaționale și de gestionare ale prestatorului de servicii Apa-Canal Cahul.
____________________________________________
*Proiectul de Aprovizionare cu Apă și Canalizare în raionul Cahul este finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul Republicii Federale Germania prin intermediul Băncii Germane de Dezvoltare KfW.