Social

Ceartă la beție: Bărbat, rănit cu un obiect ascuțit de către un minor de 17 ani, originar din Cantemir, care îi era amic de pahar


Un bărbat de 26 de ani din Cahul a fost rănit cu un obiect ascuțit de către prietenul de pahar, un minor de 17 ani, originar din Cantemir. Cei doi au băut împreună, iar ulterior, între ei s-au iscat mai multe neînțelegeri.

Totul s-a întâmplat în data de 30 iunie. Victima le-a comunicat polițiștilor că a fost rănit cu un obiect ascuțit de către o persoană necunoscută în zona abdomenului și a spatelui. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că în data de 29 iunie, pe parcursul zilei, victima, împreună cu un cunoscut de-al său, un minor de 17 ani, au băut împreună. 

Seara, deplasându-se la domiciliu, între cei doi s-a iscat o ceartă, ulterior conflictul s-a transformat în altercații între cei doi, în urma cărora victima s-a ales cu două plăgi. 

În prezent, polițiștii continuă investigațiile și acțiunile de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Sursa: TV8.md