Social

Tragedie la Cahul. Un bărbat a murit după ce a fost înjunghiat de propriul frate




Un bărbat de 38 de ani a decedat după ce a fost înjunghiat de propriul frate în vârstă de 34 de ani. Tragedia s-a produs luni, 7 martie, la Cahul. Între cei doi s-ar fi iscat un conflict la beție.

O localnică a anunțat poliția despre faptul că doi bărbați s-au luat la bătaie în plină stradă.


Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că cei doi erau frați, care locuiesc împreună cu părinții într-o gospodărie din raionul Cahul. Cei doi ar fi consumat separat alcool, iar seara s-au întâlnit acasă unde au continuat să bea împreună, iar la un moment dat, între ei s-ar fi iscat un conflict. Frații s-ar fi bătut cu mâinile și picioarele chiar în curtea casei.

Ulterior unul din ei, a luat un cuțit de bucătărie și l-a înjunghiat de mai multe ori pe celălalt frate în regiunea gâtului, toracelui și membrelor, continuând să-l lovească cu mâinele și picioarele.

Bărbatul de 38 ani, a fost dus la spital, dar din cauza rănilor, în dimineața zilei de 8 martie, a decedat în secția reanimare a Spitalului Raional Cahul.

Celălalt frate își recunoaște vina. Cuțitul a fost ridicat de către oamenii legii, iar în urma testării alcoolscopice acesta avea o concentrație de alcool de 1,41 mg/l vapori în aerul expirat.


Pe acest caz a fost pornit un dosar penal, iar bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore.