Social

Un polițist de frontieră a fost spitalizat după ce a primit o plagă în regiunea gâtului în timpul unui conflictUn angajat al Poliției de Frontieră a primit o plagă în regiunea gâtului în timpul unui conflict, iscat între mai multe persoane, anunță reprezentanții Poliției de Frontieră.

„Incidentul a fost înregistrat în această dimineață, în jurul orei 3:00, în satul Burlacu, raionul Cahul. De precizat că polițistul de frontieră se afla în afara orelor de serviciu și a încercat să intervină pentru a aplana situația”.

Angajatul Sectorului Poliției de Frontieră „Giurgiulești-2” al Direcției regionale Sud este internat în Spitalul Raional Cahul.„Starea de sănătate este stabilă și nu există pericol pentru viața acestuia”.

Din informațiile preliminare, între un grup de tineri din satul Burlacu s-a iscat un conflict spontan. La încercarea de a aplana neînțelegerea, polițistul de frontieră a primit lovituri cu un obiect dur în regiunea gâtului din partea unui locuitor al satului Taraclia de Salcie, care s-ar fi implicat în acest conflict.