Social

Un autocamion s-a tamponat frontal cu un automobil în or. CăușeniSalvatorii din raionul Căușeni au fost solicitați pentru a efectua lucrări de descarcerare în urma unui accident de circulație, care a avut loc în apropierea orașul Căușeni. 

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 22:00. Potrivit datelor înregistrate un autocamion de model “KAMAZ” s-a tamponat frontal cu automobilul de model ”VOLVO”, iar șoferul autocamionului a rămas blocat între fiare. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori, care ajunși au stabilit că un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost încarcerat în autoturismul avariat. 

Salvatorii au efectuat lucrări de deblocare a persoanei care a avut de suferit în cel mai scurt timp. În urma impactului bărbatul a suferit diverse traumatisme și a fost preluat de un echipaj de medici pentru ulterioare îngrijiri medicale la spitalul raional. Circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept. În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 56 situații de risc.