Social

DONAȚIE PENTRU CENTRELE DE TINERET, ÎN CONTEXTUL COVID-19!Un lot de echipament de protecție personală împotriva la Coronavirus a fost donat astăzi lucrătorilor Centrelor de tineret din țară, informează TRIBUNA.

Ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Igor Șarov, a declarat: „Am mai stabilit că, până la începutul noului an școlar vor mai fi făcute donații din partea partenerului nostru pentru elevii din școlile profesional-tehnice, care nu au tehnică de calcul. Am mai vorbit despre amenajarea unor spații în instituțiile de învățământ profesional-tehnic și din colegii: spații prietenoase și racordate situației de moment”.

De menționat că, în lot se regăsesc: termometre cu infraroșu, măști, săpun lichid, șervețele umede și dezinfectant.Evenimentul a avut loc în cadrul programului „Fondul Comun pentru Dezvoltarea Centrelor de tineret și sporirea participării și angajării civice a tinerilor din Republica Moldova”. Fondul a fost instituit de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Fondul ONU pentru populație în Republica Moldova și Agenția elvețiană pentru Cooperare și Dezvoltare.

Foto: Privesc.eu