Social

În incinta Bibliotecii „Grigore Vieru” din Cahul, a avut loc lansarea cărții „Puterea Cuvântului” a profesorului Vasile Curjos.



La data de 15 iulie 2021, în incinta Bibliotecii „Grigore Vieru” din Cahul, a avut loc lansarea cărții „Puterea Cuvântului” a profesorului Vasile Curjos. 
O creație destinată pentru toate categoriile de vârstă, ce îmbină toate domeniile într-o singură carte, o adevărată chimie a cuvintelor. Maestrul Vasile Curjos, a menționat despre valoarea cuvântului, care poate schimba lumea și percepțiile. 
Cuvintele pot fi deopotrivă fericire și dezastru, depinde de felul în care le utilizăm.Ilustrul pedagog are publicate deja 8 cărți și 4 manuscrise. De-a lungul carierei sale profesionale, Dl Vasile Curjos, a fost timp de 56 de ani professor de chimie, învățând mii de discipoli, care au devenit ulterior doctori în știință, directori, profesori etc.

La lansarea de carte a participat și primarul municipiului Cahul, dl Nicolae Dandiș, care a adus mulțumiri maestrului, pentru această realizare importantă, subliniind impactul titlului, care este unul foarte sugestiv. Cuvintele au o putere adevărată pe care trebuie să învăţăm să o conştientizăm.