Social

Un tânăr de 22 de ani din Cantemir, lovit mortal de un șofer beat. Conducătorul auto a fugit de la locul accidentului

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a murit după ce a fost lovit de o mașină. Tragedia a avut loc în dimineața zilei de 25 aprilie, în jurul orei 07:20, în satul Cîșla din raionul Cantemir. Șoferul a fugit de la fața locului, iar oamenii legii au stabilit că acesta era în stare de ebrietate.

Contactată de tv8.md, ofițera de presă a IP Cantemir, Cristina Ciobanu a declarat că oamenii legii au fost alertați de un alt trecător care a observat corpul neînsuflețit al tânărului, iar în urma impactului, victima a decedat pe loc până la venirea medicilor .

În urma acțiunilor de urmărire penală întreprinse la fața locului s-a stabilit că o mașină de marca Fiat Marengo, la volanul căreia se afla un bărbat în vârstă de 30 de ani, originar din Cahul sat. Iasnaia Poleana, în timp ce se deplasa pe traseul din s. Cîşla, a tamponat un tânăr de 22 de ani, originar din Cantemir.



Ulterior, șoferul a fost supus testului de alcoolemie rezultatul fiind de 0,28 mg/l alcool în aerul expirat. Oamenii legii cercetează toate circumstanțele producerii accidentului. Șoferul a fost reținut pentru 72 de ore.